Услуги По внос и Доставка на стоки и товари от Китай до България

Бизнес пътуване – шопинг тур до Китай за закупуване на стоки на едро и дребно

Бизнес пътуване – шопинг тур до Китай е пътуване на търговци и бизнесмени по причини свързани с техния бизнес. Основни причини за пътуването е да се посетят доставчици, търговски панаири, фабрики, фирми за търговия на едро или търговски дружества, местните пазари и изложения .Бизнес пътниците при Бизнес пътуванешопинг тур до Китай се се нуждаят агенти за закупуване на стоки  и услуги за подпомагане на техният бизнес

▸ Вие посещавате Китай
▸ Вие избирате вашите стоки
▸ Вие избирате вашите партньори
▸ Вие преговаряте с фабрики
▸ Вие подписвате вашия договор
▸ Ние проверяваме качеството
▸ Ние събираме вашите стоки
▸ Ние товарим вашето карго
▸ Ние подготвяме всички документи
▸ Ние изпращаме стоката

Бизнес пътуване шопинг тур до Китай за закупуване на китайски стоки по-евтино и безопасно със съдействие от професионалисти

Не е нужно да сте експерт по маркетинг, търговия, проверка на качеството, процедури по товарене, транспорт, документи и др. за да правите успешен бизнес в Китай, ние ще направим всичко това вместо вас. Над 2000 клиента вече ни се довериха.

Какво още получавате:
Личен асистент / преводач 24 / 7 (включен във всички пакети)
Частен автомобил с шофьор ( заплаща се отделно, ако е необходимо, според мястото, което желаете да посетите)
▸ Изготвяне на график за посещение на фабрики или пазари (включени във всички пакети, плана се изготвя според разстоянието, продуктите, репутацията, нивата на цените и др.)
▸ Примерен китайско-английски договор според китайското законодателство (включен във всички пакети, включено е да се подготви и да се провери договора за всеки отделен случай)