Услуги По внос и Доставка на стоки и товари от Китай до България

Стандартно въздушно карго от Китай до България

Какво е стандартно въздушно карго от КитайКакво е стандартно въздушно карго от Китай?

Стандартно въздушно карго от Китай , въздушен транспорт, Въздушно Карго от Китай, карго застраховки от Китай, митнически документи от Китай – всички услуги с въздушен транспорт от Китай на най изгодните цени на пазара. Ние сме единствената фирма, която има над 50 процента отстъпка от повечето въздушни линии.

Скорост на доставката при стандартно въздушно карго от Китай

Цената се определиа на КГ, по–евтиният начин за транспортиране от Китай. Oбикновенно пристига за 7-17 дни след изпращане на стоката от Китай.

Стандартно въздушно карго от Китай - плюсовеСтандартно въздушно карго от Китай  – плюсове

Стандартно въздушно карго от Китай е икономичен въздушен транспорт, който пристигаа на дестинацията до 7-15 дни след изпращане на стоката от Китай. В сравнение с експресното въздуwно карго от Китай цената мойе да бъде до 2 паъти по-евтина от цената на експресното въздушно карго

 

Стандартно въздушно карго от Китай - Недостатъци

Стандартно въздушно карго от Китай  – Недостатъци

Висока цена, затова е подходящ превоз за стоки с по-висока себестойност., сравнително по-дълъг период на доставка от Китай в сравнеие с експресното въздушно карго

Стандартно въздушно карго от Китай - собствени складове в Иу и ГуангджоуСобствени складове в Иу и Гуангджоу

naskochina.com поддържа собствени складове за събиране на стандартно въздушно карго от Китай в двете най-вайни дестинации за Пазаруване- Иу и Гуангджоу. Складовете събират стока предназначена за изпращане със стандартно въздушнот карго от Китай от територията на цял Китай

Опаковане , преопаковане, етикетиранескладиране и др. съпътстващи услуги

За подробна информация мойете да посетите нашата страница за опаковане на стоки в Китай  ТУК

Научете още за Въздушното КаргоНаучете още за Въздушното Карго

Статистиката сочи, че през 2009 г. авиолиниите са превозили 26 милиона тона карго, а през 2014 година се очаква тази цифра да нарастне до 34 милиона тона. Въздушният карго превоз обхваща 35% от стойността на продуктите превозвани из целия свят, според г-н Джиовани Бисияни, изпълнителен директор на ИАТА.

Въздушният превоз на товари е неизменна част от международния транспорт и цели да се справи с предизвикателствата на съвременната търговия – съкратен цикъл на живот на съответниня продукт, намаляващ размер на поръчките и увеличаване на тяхната честота и нарастващо търсене на клиентите.

За да отговорим на тези предизвикателства ние ви предлагаме различни възможности,кото да балансират между изискванията за транзитно време и цена на транспорта.

Мойе би се интересувате от следните услуги
Консолидация на стоки в Китай
DHL карго от Китай

[/cm