посредник при внос от китай на китайски стоки

посредник при внос от китай на китайски стоки

Какво е посредник при внос от китай на китайски стоки?

посредник при внос от китай 1Наско ООД е посредник при внос от китай на китайски стоки, посредник за търговия с Китай на едро и дребно с над 18 годишен опит за внос от Китай на всякакви китайски стоки. Наско ООД е  търговски агент, агент по покупки, специализиран във внос на Китайски стоки и транспорт от Китай за България с над 18 годишен опит за внос от Китай. Мениджъра на фирмата- Атанас Атанасов е професионален консултант по търговски въпроси, свързани с бизнеса с Китай.

Атанас Атанасов  – професионален ппосредник при внос от китай на Китайски стоки и търговия с Китай

посредник при внос от китай 2За всички въпроси по внос от Китай и търговия с Китай моля използвайте нашата форма за контект. Направете Безплатна Бърза Консултация с Атанас Атанасов  – Наско за най- доброто решение за внос от Китай на китайски стоки, 18 години професионален опит по събиране, изпращане и транспорт на стоки от Китай към България, внос на стоки от Китай на едро и дребно

Използвайте посредник при внос от китай на Китайски стоки и търговия с Китай за професионални резултати

посредник при внос от китай 3посредник при внос от китай е изключително важна функция за всички търговци на едро. Различни решения съобразени с нуждите на клиента. Изготвяне на двуезичен договор за търговия на едро. Проверка на каяеството в Китай при внос от Китай на китайски стоки. Превод в Китай, маркетинг и соурсинг, посрещане на летището в Китай, събиране на разнообразна стока в един контейнер и консолидация за бизнес с Китай.

Гарантирано качество и количество с услугата посредник при внос от китай на китайски стоки и търговия с китай

посредник при внос от китай 5Услугата посредник при внос от китай гарантира на клиентите от България пълно съответствие на поръчаната стока. Стоката,  която се приема в нашите складове в Китай се проверява детайлно от наши служителни.. При желание на клиента се извършва етикиране със запазен знак на клиента, име на фирма, номер на продукта или друга полезна информация. Поставяме митническа пломба , която гарантира, че проверената от нас стока е тази, която клиента ще получи.

ОЧАКВАМЕ ВИ В КИТАЙ Приятно пътуване! Последни видео на темата Бизнес Пътуване до Китай Запишете се на нашият YOUTUBE канал ако искате да следите най-новото от нашите Видео Клипове

Leave a Reply

Your email address will not be published.