Услуги По внос и Доставка на стоки и товари от Китай до България

Проверка на качеството в Китай

Проверка на качеството в Китай на продукта е процес, при който се проверява състоянието и качеството на вашите стоки, по време на всички етапи на производството им, с цел да ви гарантира, че ще получите това, което сте поръчали.

Какво е контрол и Проверка на качеството в Китай ?

Проверка на качесвото е мониторинг или наблюдение на стоките, за да се застраховат стоките според всички изисквания на клиентите.Дейностите включват преброяване на пакети, отваряне на мостри за проверка и попълване на всички изисквания от клиентите.

Проверка на качеството в Китай ще ви помогне да се уверите,че всички изисквания,спецификации и критерии,които сте дали на фабриката, се вземат под внимание и са изпълнени правилно. Ние ще ви помогнем с контрола на качествотопо време на всички етапи от производството,както и до последния момент – контрол на качеството при натоварването и транспортирането на стоките.

Кои видове Проверка на качеството в Китай да изберете?

В най-добрият избор, е да поръчате контрол на качеството, включващ всички етапи на наблюдение на производството, което ще ви гарантира максимална защита, но изборът ви за вид на контрол на качеството зависи и от вашият бюджет. Най-популярните видове контрол на качеството са: Контрол на качеството по време на производстовото и контрол на качеството преди натоварване на стоката. Сигурни сме, че ще ви помогнем да определите от кои видове контрол на качеството имате нужда, в зависимост от конкретната ситуация и продуктите, които ще поръчате.

Списък при проверка на качестовото(ПК), процедури и описание:

1. ПК първо ниво :
Проверка при натоварването на случаен принцип:
▸ Потвърждаване на количеството
▸ Потвърждаване на качеството ( международните стандарти са за проверка на 5% от общото количество на стоките)
▸ Ако е необходима 100% проверка на стоката, се заплаща допълнителна такса на ден, в зависимост от това,колко време ще отнеме тя
▸Потвърждаване на шофьорската книжка, име, мобилни телефони, номер на камиона, номер на контейнера и пломбата на контейнера
▸ Изготвяне на план за натоварене на стоката
▸ Инспектиране на процеса на товарене
▸ Запечатване на контейнера

2. ПК второ ниво:
Включва 1 ниво плюс:
▸ Проверка на стоките по средата на производството
▸ Проверка на опаковката на мострата и потвърждаване на пакетите
▸ Потвърждаване на момента на приключване на поръчката

3. ПК трето ниво:
Включва ниво 1 и 2, плюс:
▸ Инструкция преди да се направи поръчката
▸ Проверка на мострите за потвърждаване на поръчката: количество, материал, цвят, опаковка, времето за производство и др.