Шопинг тур до Китай  – Бизнес пътуване до Китай

Шопинг тур до Китай – Бизнес пътуване до Китай

Какво е Шопинг тур до Китай  – Бизнес пътуване до Китай?

Шопинг тур до Китай 1Шопинг тур до Китай – Бизнес пътуване до Китай е пътуването на частни лица, мениджъри на фирми или търговци на едро и дребно до Китай с цел закупуване на Китайски стоки от Китай, лично запознаване и преглед на качеството на стоката на живо.
Шопинг тур до Китай в повечето случаи е услуга, от кочто се нуждаят  клиенти, които закууват стока от пазари на едро в Китай, предимно в Гуангжоу и Иу.

Шопинг тур до Китай  – видове стоки които обикновенно се закупуват

Woping tur do Kitaj 3Обикновенно тази услуга се използва от търговци , които закупуват следните стоки от Китай на едро и дребно.
Дрехи, обувки, аксесоари, електроника, мобилни части и аксесоари, играчки, строителни материали, стоки за бита, мебели от Китай, бижутерия, стоки за градината и др.

Шопинг тур до Китай  – места на които се пазарува в Китай

Woping tur do Kitaj 2Най- честите, места , на които се закупува стока на едро и дребно от Китай  са градовете Иу, Гуангжоу, Пекин.
В тези градове има пазари , на които тарговците могат да закупят по- малки количества отколкото във фабриките на производителите.
В Пекин най- известният подобен пазар се казва Я Бао Лу. 
В Гуангжоу има над 50 пазара на едро  в района на централната ЖП Гара – Хуо Чъ Джан.
В Иу е най- големият пазар на едро в целият свят – Футиен.

Шопинг тур до Китай за посещение на международно изложение ( панаир) в Гуангжоу, Иу, Шангхай или Пекин

В Китай се провеждат множество международни изложения.
На тях участват както поредници, така и производители на определен вид стокии и материали от цял Китай.  Много търговци от целият свчт посещават ежегодно мездународните панаири в Китай.  Целта е да се запознаят с производители, с нов вид стоки или да видят атенденциите за даден вид стока.

Клиенти които използват тази услуга също така често използват и услугите: Бизнес  пътуване до Китай

Leave a Reply

Your email address will not be published.