We Chat помага за пазаруване на стоки директно от китай на едро и дребно

We Chat помага за пазаруване на стоки директно от китай на едро и дребно

We Chat Китай logoКакво е We Chat и как помага за пазаруване на стоки директно от китай на едро и дребно

We Chat помага за връзка с доставчици от китай, за пазаруване на стоки директно от китай на едро Тя се използва за безплатни разговори чрез интернет, инсталира сена Android или  Iphone телефон.
We Chat  работи като обикновен телефон, с разликата цхе трябва да има интернет вразка с вашият телефон и с телефона на вашият яартниор по разговор.

We Chat Китай

We Chat naskochina QR Code Китай

Добaвете naskochina.com в We Chat за да имате денонощна връзка с нас в Китай и България

We Chat ID: naskobg
We Chat QR CODE:
забележка:
За да ни добавите към прогррамата WE CHAT просто отворете програмата на вашият телефон, натиснете бутона ПЛЮС в горният десен ъгъл на програмата и след това SCAN QR CODE, насочете телефона си към нашият QR CODE, отдясно на yеб страницата и след сканиране на кода натиснете ДОБАВИ (или ADD на англииски език). След това трябва да изчакате на нашият телефон ние също да потвърдим, че приемаме поканата за приятелство в WE CHAT и вече можем да общуваме.

Бързи инструкции за We Chat използване

Какво е WE CHAT  – подробно описание на WIKIPEDIA на ѝнглйски език? 

 

Какви са предимствата на програмата We Chat пред обикновенният телефон за бизнес с Китай

Безплатни гласови позвънявания с We Chat Китай

Безплатни гласови позвънявания с We Chat

We Chat позволява безплатно позвъняване на вашите партниори, които имат интернет връзка на техният телефон. Функцията работи перфектно на територията на Китай както през WI|FI така и през 3G или друга мобилна връзка. .С текушатата функция мойете да откриете слуйителите на naskochina.com  24 часа в деноночието 7 дни в седмицата


Безплатни Видео позвънявания с We ChatБезплатни Видео позвънявания
с We Chat

We Chat позволява видео позваняване, което за територията на Китай работи с изключително качество.Функцията е много полезна за клиенти, които трябва да потвърдят. че даден продукт отговаря на техните критерии, без да посещават Китай.

Сподеяне на файлове и снимки с We ChatСподеяне на файлове и снимки с We Chat

We Chat позволява да споделяте снимки, видео и контаккти от вашият телефон на телефона на избран от вас контакт безплатно. При бизнеса с Китай тази функция е една от най-често използваните. Снимки на нови продукти, видео при проверка на качеството, фактури и други фирмени документи вече са за секунди при вас.

 

Какво е Voice Note функцията на We ChatКакво е Voice Note функцията на We Chat

Изклучително удобна функция когато сте заети, шофирате, или просто не ви се пише. Натискате бутона отдолу отлияво и вместо да пишете вече можете да оставите звукови съобщения на избран от вас абонат за секунди.

 

 

Програмата се използва при: Бизнес пътуване до Китай, Агент по Покупки в Китай, Асистент – преводач в Китай

Leave a Reply

Your email address will not be published.