Стандартно въздушно карго от Китай

Какво е стандартно въздушно карго от Китай?

Стандартно въздушно карго от Китай , въздушен транспорт, Въздушно Карго от Китай, карго застраховки от Китай, митнически документи от Китай – всички услуги с въздушен транспорт от Китай на най изгодните цени на пазара. Ние сме единствената фирма, която има над 50 процента отстъпка от повечето въздушни линии.

Alt Text

Стандартно въздушно карго от Китай – плюсове

Стандартно въздушно карго от Китай е икономичен въздушен транспорт, който пристигаа на дестинацията до 7-15 дни след изпращане на стоката от Китай.

Alt Text

Стандартно въздушно карго от Китай – Недостатъци

Висока цена, затова е подходящ превоз за стоки с по-висока себестойност., сравнително по-дълъг период на доставка от Китай в сравнеие с експресното въздушно карго

Alt Text

Научете още за Въздушното Карго

Статистиката сочи, че през 2009 г. авиолиниите са превозили 26 милиона тона карго, а през 2014 година се очаква тази цифра да нарастне до 34 милиона тона. Въздушният карго превоз обхваща 35% от стойността на продуктите превозвани из целия свят, според г-н Джиовани Бисияни, изпълнителен директор на ИАТА.

Въздушният превоз на товари е неизменна част от международния транспорт и цели да се справи с предизвикателствата на съвременната търговия – съкратен цикъл на живот на съответниня продукт, намаляващ размер на поръчките и увеличаване на тяхната честота и нарастващо търсене на клиентите.

За да отговорим на тези предизвикателства ние ви предлагаме различни възможности,кото да балансират между изискванията за транзитно време и цена на транспорта.